Ovako Eva Longorija održava svoju savršenu liniju

Ovako Eva Longorija održava svoju savršenu liniju

Autor: | 27/09/2016

0

Eva Longorija ne krije da je u velikoj meri posvećena svojoj zdravoj ishrani, ali i treninzima koji su zaduženi za oblikovanje i jačanje tela.

Ona je poznata je po svojoj seksi liniji i besprekornom izgledu tela, a evo kako uspeva da održi  savršenu liniju.

Ona najčešće jede organske i sveže namirnice, a trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput prokelja, spanaća i brokule. Posle većine obroka voli da pojede i orahe s jogurtom. Trudi se da ne konzumira šećer i ugljene hidrate, a jedan dan u nedelji odvaja "grešne namirnice" kada dozvoli sebi da pojede malo pice ili čipsa. Kaže da slatko ne voli pa ga ni ne jede.

Eva priznaje da bi lako mogla da bude vegetarijanka jer obožava povrće i stalno ga priprema kod kuće. Kaže da mnogo ljudi stavlja povrće ili sir u različite sosove, a s obzirom da je ljubiteljka povrća koje joj je preukusno, ona samo dodaje malo maslinovog ulja.

Za doručak najčešće jede kajganu od belanca i sveže voće. Za ručak ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari. Kao užinu posle ručka najčešće jede sveži krastavac začinjen sokom od limuna, krišku jabuke sa sirom ili maslacem od kikirikija, a voli da jede i jogurt od vanile. Za večeru jede ribu i povrće na pari, a preferira losos u kombinaciji sa šparglom.

Kada je u pitanju fitnes rutina, Eva priznaje da obožava trčanje i da bi to mogla da trenira zauvek. Kaže da uopšte ne bi vežbala u teretani da ne mora, jer voli trening na otvorenom, a da trči može bilo gde kada je na putu. Upravo tada, kada se nalazi u drugom gradu, obožava da ode da odradi trening u nekom parku, botaničkom vrtu ili šumi, i tako najbolje istraži novo mesto.

Njen privatni trener s kojim vežba kada ne trči je Patrik Marfi. S njim trenira četiri dana u nedelji, a najčešće vežba kardio i kombinuje ga uz boks, trčanje na traci, jogu i kružni trening. Eva se na treninzima fokusira na vežbe koje oblikuju noge, ruke i trbušne mišiće.

Glumica je priznala da uvek nešto mora da vežba ili trenira jer se tako oseća bolje. Kaže da joj vežbanje daje energiju za čitav dan, i priznaje da oseća letargiju kada ne vežba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti