Džon Njuman tvrdi: Tejlor Svift je bila brutalna prema Kalvinu Harisu

Džon Njuman tvrdi: Tejlor Svift je bila brutalna prema Kalvinu Harisu

Autor: | 26/09/2016

0

Kalvin Haris je možda bivši dečko Tejlor Svift, a zahvaljujući kratkoj vezi sa Tomomom Hidlstonom, to je bilo u drugom planu, međutim nismo zaboravili na Talvin...

A pod tim mislimo i na Kalvinovog ortaka Džona Njumana, koji ima svoje mišljenje o tome kako su raskinuli Tejlor i Kalvin.

Džon, koji je bio uz Kalvina nakon raskida i tokom perioda tuge, rekao je za The Sun, da nije više u kontaktu sa Tejlor.

- Sa njene strane? O da, bilo je brutalno. Ja sam kao Kalvin, srećan sam što sam se smirio. Volim da pustim da moja muzika kaže svoje. Kada sam to tvitovao, gotovo odmah je stigla poruka od Kalvina. Bio je u fazonu, 'Prestani. Odmah'", rekao je Džon Njuman.

- I svejedno je sve izašlo na videlo. Ne, više nisam prijatelj sa Tejlor, ne slažem se sa tim što se dešava...ali ne bih smeo dalje da komentarišem. Nisam je pozavao dovoljno. Ona je u drugom svetu - dodao je John.

Džon je objavio na kratko da je Tejlor napisala hit "This Is What You Came For" na Twitteru, pre nego što je brzo obrisao tvit.

Ali već je bilo kasno i Taj-Taj i Kalvester su uskoro ušli u gorak rat rečima. Kada su ga pitali da li je Kalvin zabrinut što Tejlor može da napiše album sa pesmama o njemu, Džon nije bio zabrinut.

- Nadajmo se da neće. Zaista volim njenu muziku pa bi to bile sjajne pesme u svakom slučaju. Ali i ja sam imao ne baš lepe stvari da kažem o bivšima. Pregurate to.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti