Sofija Vergara priznaje: Nisam želela na sastanak sa Džoom jer sam mislila da sam prestara

Sofija Vergara priznaje: Nisam želela na sastanak sa Džoom jer sam mislila da sam prestara

Autor: | 23/09/2016

0

Sofija Vergara i Džo Manganielo sasvim sigurno spadaju među najljepše holivudske parove.

Njihova ljubavna bajka počela je u leto 2014. godine, nakon što je Sofija raskinula veridbu sa Nikom Lebom. Džo je naknadno priznao da mu se Sofija oduvek sviđala, ali joj nije prilazio jer je bila u vezi.

Pola godine kasnije Džo je kleknuo pred Sofijom i pred čitavom njenom porodicom, tokom božićnih praznika na Havajima. Glumica je oduševljeno pristala i često nakon toga je isticala da nikada nije bio toliko zaljubljena.

Par se venčao u novembru 2015. godine, a slike bajkovitog venčanja podelili su s obožavateljima na društvenim mrežama.

Ipak, 44-godišnja glumica je nedavno u jednoj TV emisiji otkrila da nije baš sve bilo tako bajkovito, s obzirom da u početku nije ni želela da izađe na sastanak sa svojim pet godina mlađim izabranikom.

- Nisam želela se sa drugima takmičim za njegovu pažnju. Mislila sam da sam prestara da se borim s ostalim ženama, koje su bacile oko na njega. Tako sam mu i rekla: ti si previše zgodan si, to će biti previše posla za mene i ne želim da izađem s tobom - iskreno je priznala Sofija.

Srećom, promenila je mišljenje, a isti taj holivudski zavodnik toliko je zaljubljen u nju, da koristi svaku priliku da istakne da ima divnu suprugu.

Par i na crvenim tepihu, al i na Instagramu izgleda zaljubljeno kao i prvog dana, a otkrili su da im je želja da uskoro dobiju i bebu. Sofija iz prvog braka ima sina, 24-godišnjeg Manola, a udala se sa 18 godina za ljubav iz srednje škole.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti