I Dalaj Lama rekao svoje o razvodu Anđeline i Breda (video)

I Dalaj Lama rekao svoje o razvodu Anđeline i Breda (video)

Autor: | 23/09/2016

0

O razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita ovih dana svako na svetu ima svoje mišljenje. Kako to i biva kada se raspadaju brakovi ljudi koji su pod stalnom medijskom prismotrom, na površinu su isplivali mnogi događaji i postupci, kao i pojedinosti o odgajanju njihovo šestoro dece, koje malo ko odobrava.

Šta o njihovom razvodu misli tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama, videlo se u njegovom intervjuu za emisiju "Dobro jutro Britanijo".

Dalaj Lama ne koristi računar, mobilni tefeon je koristio samo jednom, kada ga je nazvao tadašnji američki predsednik Džordž Buš, ne šalje mejlove, na televiziji samo ponekad pogleda vesti, ali je u intervjuu za britansku televiziju ITV ipak komentarisao razvod Anđeline i Breda.

O njima zapravo ne zna ništa, pa se tako iznenadio zbog činjenice da par ima šestoro dece i da se razvode. Uz simpatičnu reakciju, lagano je isplazio jezik jer nije mogao da veruje da se razvodi neko s toliko dece, Dalaj Lama je rekao:

- Kada dođe do razvoda, deca se priklone ili majci ili ocu. To je teško i mislim da će ostaviti psihološke posledice na decu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images, printscreen

Slične Vesti

Pročitajte još