Spremne za eksploziju radosti: "Fendi" tašnice i cipelice za proleće su fantastične!

Spremne za eksploziju radosti: "Fendi" tašnice i cipelice za proleće su fantastične!

Autor: | 22/09/2016

0

U samom žarištu mode, u Milanu, započela je nedelja mode na kojoj su predstavljene kolekcije za predstojeću sezonu proleće-leto 2017.

Ako želite da ste u trendu, volite da eksperimentišete, ali da ipak ostanete u okvirima umerenog i romantičnog stila, onda su ovi modeli savršen izbor za vas.

Ne kažemo da apsolutno morate imati original, ali niko vam neće zameriti ako "ukradete" poneku ideju i uz malo mašte i volje, kao i pregršt staklenih, raznobojnih perli i tračica, učinite svoj postojeći aksesoar potpuno trendi.

"Fendi" je za sledeću godinu pripremio zaista divne modele, koji su istovemeno sportski, ali i romantični. Nežni pastelni tonovi su upotpunjeni kontrastom u marinskoplavoj ili pak zlatnoj boji. Sve je prepuno detalja, cvetova i  velikih pom-pom bućica.

Tašnice su prepune perli, dozvoljene su kombinacije koje niste mogli ni da zamislite, jer se animal print dobro "slaže" uz cvetiće i kristale, kao i tračice od satena!

Definitivno je akcenat na laganim i prozračnim materijalima, ali i na printu koji obavezno mora da ima srebrne ili zlatne detalje!

Slojevi nežnih tkanina u kombinaciji sa mnoštvom detalja, posebno cvetnih, metalik odsjaj uz pastelne tonove i eto sjajne kombinacije.

Ipak, nas su najviše oduševile letnje čarape-cipelice sa visokom potpeticom u stilu moderne Meri Popins!

Pogledajte, uživajte, i krenite u akciju, iskombinujte detalje i pronađite sebe u svom Fendi - stilu!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još