Nove vragolije u porodici Buzurović: Naučio sam Nestora da me zove ćaća!

Nove vragolije u porodici Buzurović: Naučio sam Nestora da me zove ćaća!

Autor: | 22/09/2016

0

Glumac i voditelj Stefan Buzurović i lepa voditeljka Danijela Buzurović su par koji zaista uživa u svakom trenutku svog života ispunjavajući ga smehom, ljubavlju i malim vragolijama sa svojom decom: sinom Nestorom i malenom ćerkom Klarom.

Pošto je porodica Buzurović u stvari tajna Betmen-porodica, kod njih ništa nije obično, već uvek zanimljivo i duhovito...

Ovoga puta tata Stefan je odlučio da uvede malo promena u svakodnevne nazive koje deca koriste u porodici, te je već izlizano tata, a i demode ćale, zamenio sa - ćaća.

Nestor je prihatio izmene, te kao i svako dete uživa kada mu se takva reč kotrlja preko jezika više stotina puta u toku dana, a Danijela... Kao i svaka supruga koja neizmerno voli svog životnog partnera, ima samo "lepe reči" za Stefana.

- Naučio sam, konačno, Nestora da me zove ĆAĆA!!! Nestor je srećan, ja sam ponosan, Klara spava, a Danijela hoće da se ubije... Sad se neizmenično za mnom čuje "ĆAĆA" i "IDIOTE"... Dan je dobio smisao!!! - opisao je svoj dan Stefan (Betmen) Buzurović koji je od ovog prvog, jesenjeg dana odlučio i da se zdravije hrani:

Ali, Danijela (Betmenova žena) Buzurović, ga voli baš takvog kakav jeste, pa i kada menja ishranu i uči decu raznim "zanimljivim" stvarima.

Jer, ipak, na Fejsbuku su već 4 godine prijatelji i lepo se druže i vole, jer jedna je Betmen porodica te vrste...

To je ljubav i tako se voli, uz poljupce, smeh, poštovanje i punu kuću radosti...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva

Pročitajte još