Ivana Stamenković plače svakodnevno: Ćerku viđam samo dva dana nedeljno

Ivana Stamenković plače svakodnevno: Ćerku viđam samo dva dana nedeljno

Autor: | 22/09/2016

0

Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubila starateljstvo nad ćerkom Petrom.

Ona kaže da više ne viđa svoju ćerku dovoljno, zbog čega plače jer ne može da joj se posveti koliko želi.

- Ćerku ne dobijam dovoljno. Po sudskoj odluci, viđam je samo utorkom i četvrtkom. Veoma mi je teško, ali se borim da ostanem normalna za svoje dete. Plačem svakog dana i teško mi je, ali ne želim da ona to vidi. Radim to isključivo kada sam sama. Kada sam sa njom, moram da budem jaka - započinje ispovest Sindi i dodaje da i dalje ima problem sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem.

- Pretio mi je nekoliko puta tokom ovog procesa koji još traje. Nasilnik uvek ostaje nasilnik. O tome da me je Nikola zlostavljao postoje dokazi. On i dalje vrši torturu nada mnom, jer mi ne dozvoljava da viđam ćerku, što je još veće zlostavljanje, a nasilje se i dalje nastavlja. U principu nisam sa ćerkom onoliko koliko bi jedna majka trebalo da bude. Apelujem na našu državu da bolje reguliše nasilnike, ne može neko ko je zlostavljao ženu da se povlači po sudovima po nekolko godina. Ako je manijak, može da te ubije za to vreme. Zakon je strašno loš i trebalo bi da se pooštri - kaže bivša članica grupe "Models", a piše alo.rs.

Ona na svaki mogući način pokušava da sakrije od ćerke Petre kakvu bitku vodi sa njenim ocem, pa često izmišlja razloge zbog kojih ne može da bude sa njom.

- Moju ćerku nastojim da zaštitim od svega šta mi je uradio, ništa joj ne govorim o ocu. Ona je još mala. Kada me je pitala zašto više nije kod mene, objasnila sam joj da mama ima mnogo posla i da zbog toga mora da provodi vreme sa tatom. Jednostavno sam je štitila od istine i ružnih stvari kako to ne bi ostavilo posledice na njen psihički razvoj - navodi Sindi i dodaje da ne zna dokle će moći ovako da se bori.

- Borim se i dalje. Skupila sam snagu i želim da isteram do kraja. Ne znam da li ću uspeti. Ako suđenje traje od 2012. godine, a pritom ga goni javni tužilac i njemu su dodelili dete, to samo govori o zemlji u kojoj živimo. Valjda je logično da se prvo utvrdi da li je neko nasilnik, pa tek onda da mu se dodeli starateljstvo nad nekim. Neki protokol bi trebalo da postoji, ali borim se sa vetrenjačama - rekla je bivša manekenka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!

Najnovije vesti