Gvinet Paltrou i Kris Martin su se razveli, ali i dalje žive zajedno?

Gvinet Paltrou i Kris Martin su se razveli, ali i dalje žive zajedno?

Autor: | 15/09/2016

0

Iako su nedavno konačno potpisali papire za razvod, odnosno "svesno razdvajanje" kako su to nazvali, Gvinet Platrou i Kris Martin će i dalje živeti zajedno!

Iako zvuči potpuno zbunjujuće i nelogično, ipak se dešava! Kako saznaje RadarOnline u njihovom ugovoru stoji i dodatak u kome se navodi da će Kris zadržati ključeve od njihove porodične kuće gde će za njega biti odvojena soba, a moći će da dolazi kada god poželi!

- Kris i Gvinet se nikada neće zaista razići sve dok su deca Epl (12) i Mozis(10) maloletni - otkriva blizak porodični prijatelj.

Iako može da se pomisli da će ovaj "neobični dogovor" možda zasmetati Gvinetinom novom dečku Bredu Falčuku,  izvor je naglasio da “njoj i Krisu dopada takav dogovor”

Pitali smo se koji je razlog takvoj vrsti dogovora?

- Krisovo prisustvo u porodičnom domu je od krucijali deo njihovog dogovora o zajedničkom starateljstvu — i on ima sobu koja je pripremljena specijalno za Gvinet u njegovom domu u Malibuu -otkrio je insajder.

- Roditelji imaju najvažniju ulogu. Kris šalje poruku pre nego što dođe, tako da je izbegnuto neprijatno susretanje sa Bredom - dodao je izvor.

Paltrou i Martin su okončali razvod ovog leta,  satvaivši time tačku na svoj desetogodišnji brak.

Martin je u martu ove godine priznao da je njegov i Gvinetin razvod  daleko od konvencionalnog.

- Doživeo sam divno rastajanje - razvod - rekao je pevač "Koldpleja" dodavši: “Ovo je razvod, ali uvrnut!"

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty