Šeron Ozborn prvi put progovorila o nervnom slomu koji je doživela

Šeron Ozborn prvi put progovorila o nervnom slomu koji je doživela

Autor: | 13/09/2016

0

Supruga poznatog rokera Ozija Ozborna, Šeron Ozborn, prvi put je javno progovorila o velikoj psihičkoj borbi koju je vodila tokom 2015. godine.

Ona je da je odsustvovala iz njihovog rijalitija šest nedelja jer je bila u bolnici zbog nervnog sloma. Bio je, kako kaže, trenutak kada joj je bilo dosta života.

- Doživela sam pravi slom živaca. Porodica me je odvela u bolnicu i tri dana nisam znala za sebe. Nisam mogla da razmišljam, nisam govorila, nisam radila ništa. Kao da mi se mozak ugasio - počela je Šeron potresnu ispovest.

Odmah je objasnila i zbog  čega se sve to dogodilo.

- Radila sam toliko toga i mislila sam da sam superžena, da sam jaka i da sve mogu da podnesem, ali ne. Moj mozak ipak nije mogao sve to da podnese.  Ćutala sam godinu dana o svojoj bolesti, ali sada želim da pomognem onima koji prolaze kroz isto - rekla je ona.

Tokom prošlih meseci spekulisalo se o razvodu slavnog para Ozborn zbog rokerovih ispada s drogom, alkoholom i aferama. Ozbornovi su postali jedan od najpoznatijih holivudskih parova zahvaljujući svom rijaliti šou "Ozbornovi". Šeron Ozborn je žiri u američkom TV šou "Amerika ima talenat", a javno je govorila i o svojoj borbi sa rakom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: seron ozborn

Najnovije vesti