Isprobajte jednostavan, ali preukusan recept koji je često jela legendarna glumica Odri Hepbern!
Napravite ga i vi!
Sastojci:
1 mali luk, naseckan
2 čena bela luka, sitno iseckane
2 šargarepa, sitno iseckane
2 štapa celera, sitno iseckane
2 velike konzerve pelata od paradajiza
šaka svežeg bosiljka
2 kašičice maslinovog ulja
špageti
so
sveže narezan parmezan
Priprema:
1. U velikoj posudi, na maslinovom ulju prokuvajte crni i beli luk, šargarepu i paradajiz.
2. Dodajte lišće bosiljka bez peteljke
3. Pustite da se sos krčka na laganoj vatri oko 40 minuta i povremeno promešajte
4. Skuvajte špagete
5. Poslužite ih uz sos i svež parmezan
Pročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte višeBogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)