Lako je pobeđivati na strunjači: Davor Štefanek jedva preživeo prosidbu

Lako je pobeđivati na strunjači: Davor Štefanek jedva preživeo prosidbu

Autor: | 11/09/2016

0


Iako je prvobitna namera bila da Davor Štefanek svoju dugogodišnju devojku Dolores Matković zaprosi tokom romantične vožnje gondolom u Veneciji, to se ipak nije desilo.

Umesto tog usledila je prosidba iznenađenja u glavnom gradu Srbije, a olimpijski šampion Davor Štefanek iznosi detalje kako je sve teklo.

Pošto je Dolores nameru da je zaprosi u Veneciji, otkrila naš zlatni olimpijac naprečac je odlučio da promeni plan.

Sa prstenom u ruci, pred Dolores je klekao u Beogradu na prijemu povodom osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, održanom u Klubu poslanika.

- Sutra krećemo na odmor u Veneciju i nekako sam imao osećaj da ona već zna, da očekuje da ću je tamo iznenaditi i zaprositi. Onda mi je u trenutku palo na pamet da je zaista iznenadim, da uradim to u trenutku kada ni ona, a ni iko drugi nije očekivao - rekao je Davor za Novosti.

- Na tom prijemu su bili svi meni dragi ljudi, porodica i prijatelji, i odlučio sam da taj divan trenutak podelim s njima. Prsten sam već imao, trebalo je samo da kleknem.

Šampion, koji je bez straha izlazio na megdan najboljim rvačima i iz njih izlazio kao pobednik, priznaje da je ovoga puta imao malu tremu.

- Svi koji su bili u ovakvoj situaciji znaju kako je, ne treba posebno da opisujem. Srce je htelo da mi iskoči - dodaje smejući se.

- A bogme i Dolores je jedva preživela.

O svojoj ljubavi sa Davorom, Dolores nam je pričala neposredno pre finala u Riju.

- Poznajemo se već deset godina i rvanje me nije posebno interesovalo. Sve do sada, naučila sam sva pravila i kako se osvajaju poeni - rekla nam je uzbuđeno.

- Jako se volimo i to je ono najvažnije, jedva čekam da provedemo odmor zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: Davor Štefanek