Svetlana Ceca Ražnatović: Mislim da će mi dobro stajati venčanica boje šampanjca

Svetlana Ceca Ražnatović: Mislim da će mi dobro stajati venčanica boje šampanjca

Autor: | 10/09/2016

0

Ceca Ražnatović pre nekoliko dana objavila je interesantan snimak na Instagramu pri čemu su mnogi pomislili da se ponovo udaje. Folk zvezda je “Informer” objasnila da je u pitanju samo šala, ali da ne beži od ljubavi i braka...

– Ma kakvi, to je bila samo šala. Anastasija i ja smo se malo igrale i svima nam je bilo simpatično – rekla je Ceca.

Na pitanje da li bi opet udala, odgovorila je:

– Ne želim da kažem “nikad više” jer me je život demantovao u mnogim situacijama. Više ne govorim “nikada”. Ako mi se desi velika ljubav, naravno da bih se opet udala. Ne bežim od ljubavi, ali je ni ne jurim. Volela bih da mi se desi jer ne postoji ništa lepše od toga da voliš i budeš voljen – ističe pevačica i dodaje da bi ponovo obukla venčanicu:

– Meni je na svadbama omiljeni deo kada vidim mladu kako izlazi u toj elegantnoj haljini. Međutim, moja sigurno neće biti bela. Mislim da će mi dobro stajati neka venčanica boje šampanjca – priznaje Ceca, koja je ispričala kakvo venčanje bi želela:

– Moja i Željkova svadba je bila predivna. Pravo tradicionalno srpsko veselje sa zaista mnogo ljudi. Sada, međutim, mislim da bih sa najbližim prijateljima, porodicom, kumovima i mladoženjom pobegla na neku plažu. Ali, polako ljudi, prvo neko mora da me osvoji… – zaključila je folk zvezda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti