Prepoznajete li vrelu kapitenku Milicu?!

Prepoznajete li vrelu kapitenku Milicu?!

Autor: | 10/09/2016

0


Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Milica Dabović uzor je mnogim devojčicama širom regiona zbog svojih sportskih uspeha, načina razmišljenja, ali i fizičkog izgleda na koji veliki deo muške populacije ne može da ostane imun.

Iako Milicu najčešće možemo videti u dresu reprezentacije Srbije, ona i te kako ima osećaj za modu i, kao i većina žena, mnogo pažnje posvećuje svom fizičkom izgledu, te se van sportskih dešavanja oblači izazovno i glamurozno.

Ipak, njene fotografije sa najnovijeg modnog editorijala mnoge će ostaviti bez teksta, budući da domaća javnost nije navikla da je viđa u takvom izdanju.


Milica Dabović je postala jedno od zaštitnih lica brenda “Montenegrina” koji je u vlasništvu modne kreatorke i bivše TV voditeljke Olje Crnogorac, pa su zajedno sa još jednom manekenkom pozirale pred objektivom Dejana Milićevića kako bi uradile set promotivnih fotografija Oljine modne linije.

Srpska košarkašica pozirala je u izazovnim haljinama u kojima izgleda savršeno, a sve je očarala kada je obukla provokativnu toaletu u crnoj boji koja otkriva mnogo toga.

Čini se da je ovo jedno od najprovokativnijih izdanja atraktivne košarkašice koja je čitavu priču dodatno “začinila” zanosnim pozama u kojima se fotografisala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dejan Milićević

Pročitajte još

Najnovije vesti