Kristina Radenković: Hoću još jednu ćerku i sina

Kristina Radenković: Hoću još jednu ćerku i sina

Autor: | 07/09/2016

0


Njeno srce zarobila je ćerka, ali bi volela da rodi i sina jer ćerke su ipak tatine mezimice. I to, kaže, vredi više od bilo kojeg papira.

Pre manje od pola godine, voditeljka najgledanije emisije RTS-a "Slagalica" - Kristina Radenković rodila je ćerku Taru, čijim dolaskom je potpuno promenila svoj život.

U januaru prošle godine, zaprosio ju je Nikola Radojević, ali njih dvoje još nisu stali pred matičara. U međuvremenu su postali roditelji.

- Našu ljubav smo krunisali bebom, a daće bog još dve! Imamo nešto zajedničko i obavezali smo se jedno drugom najvećim zadatkom i odgovornošću do kraja života, što vredi više nego ijedan brak na papiru - kaže Kristina.

Ona priznaje da joj partner pomaže u svemu kada je odgoj njihove ćerke u pitanju, i da ih je Tara dodatno zbližila.

- Ima istine u pričama da su ćerke najviše vezane za očeve i da su to "njihova deca". Nikola i Tara su izuzetno bliski, ne odvajaju se jedno od drugoga. Upravo zbog toga bih volela da rodim i jednog dečaka, koji će biti mamin sin, i još jednu devojčicu - priznaje Kristina, a piše blic.rs.

Voditeljka je posle porođaja uspela da smrša dvadeset kilograma, što je bila inspiracija svim ženama koje su s njom svakodnevno kontaktirale zanimajući se kako je u tome uspela.

- Nisam držala dijetu. Aktivna sam otkad sam izašla iz porodilišta, vozim, radim, svuda idem sa ćerkicom i dojim. Naravno, tu ima dosta genetike, a moram priznati i da manje jedem nego tokom trudnoće - kaže Kristina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević