Humanitarni koncert Željka Joksimovića u Tutinu

Humanitarni koncert Željka Joksimovića u Tutinu

Autor: | 02/09/2016

0

Željko Joksimović će 12. septembra nastupiti u Tutinu na velikom humanitarnom koncertu, na Gradskom stadionu sa početkom od 20 časova. Prikupljena sredstva su namenjena izgradnji dijagnostičkog centra u Tutinu, nabavci potrebne medicinske opreme i opremanju hirurške sale u okviru tamošnje Opšte bolnice.

Čim je Joksimović dobio poziv organizatora, Fondacije opštine Tutin, nije se dvoumio i odmah je prihvatio da bude deo dobrotvorne akcije, čiji cilj je da se obezbede bolji uslovi za lečenje i tretman velikog broja građana iz tog dela Srbije.

- Biće mi drago ako ćemo uspeti da skupimo bar deo sredstava za opremanje bolnice u Tutinu. Moj dolazak i koncert je najmanje što sam mogao da uradim - rekao je Željko.

Projekat obuhvata izgradnju dijagnostičkog centra u sklopu postojećeg objekta, nabavku mamografa, skenera, elektromagnetne rezonance, opremanje koronarne jedinice i nadogradnja i opremanje hirurške sale.

- Jako smo zahvalni Željku Joksimoviću što se odazvao našoj molbi da održi humanitarni koncert. Ovim je pokazao da je veliki čovek i profesionalac. Siguran sam da će stadion biti ispunjen u velikom broju i da će svi građani Tutina i okolnih mesta takođe dati svoj doprinos - rekao je Amel Mujević, koordinator Fondacije Opštine Tutin.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti