Naslednik kralja Jordana je novi miljenik žena širom sveta (foto)

Naslednik kralja Jordana je novi miljenik žena širom sveta (foto)

Autor: | 01/09/2016

0

Princ Husein bin Abdulah II (22), naslednik kralja Jordana Abdulaha II, postao je u poslednjih nekoliko meseci novi miljenik žena širom sveta.

On je na Instagramu velikom brzinom dobio skoro 800.000 pratilaca, a komentari dama na njegove fotografije isključivo su pozitivni.


Na njima se on može videti kako vozi motor, ide na vojne vežbe, prisustvuje poslovnim sastancima i svira gitaru, čime je pokazao svoju svestranost.

A photo posted by Al Hussein bin Abdullah II (@alhusseinjo) on Sep 10, 2015 at 8:28am PDT


Neke od obožavateljki često mu pišu da su zaljubljenje u njega i da bi se bez razmišljanja udale za ovog šarmantnog mladića.


Princ Husein, koji je najstariji sin kralja Abdulaha i kraljice Ranije, diplomirao je na Univerzitetu Džordžtaun.


On je prvi poručnik u vojsci Jordana, a prošle godine postao je najmlađa osoba koja je bila na sastanku Saveta bezbednosti Organizacije ujedinjenih nacija.


Tom prilikom oduševio je generalnog sekretara Ban Ki Muna, koji je rekao da Husein “nema ni 21 godinu, a da je već lider 21. veka”.

Ipak, ovom mladiću je draže da sedi na svom motociklu, nego u stolici Saveta bezbednosti, jer zna da to privlači pažnju žena, u kojoj nesumnjivo uživa.


– Da si ti moj muž, služila bih te kao uzorna žena, da budeš srećan do kraja života – napisala mu je jedna obožavateljka.

Princ uživa i u fudbalu, a posebno zadovoljstvo pronalazi i u muzici, naročito dok svira gitaru.


U svojoj zemlji poznat je i kao dobrotvor, jer je učestvovao u nekoliko dobrotvornih organizacija i projekata, u kojima nije pružio samo finansijsku pomoć, nego se angažovao na mnogim poljima.


Posle svega što je pokazao nije nimalo čudno što su žene potpuno očarane njime i što broj onih koji ga prate na Instagramu iz dana u dan raste.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/alhusseinjo
Tagovi:

Najnovije vesti