Dva slavlja u istom danu: Aleksandra Jeftanović se udaje i krsti decu

Dva slavlja u istom danu: Aleksandra Jeftanović se udaje i krsti decu

Autor: | 24/08/2016

0

Voditeljka TV Pinka Aleksandra Jeftanović izgovoriće sudbonosno "da" svom izrabraniku Aleksandru Švraki 11. seprembra!

Oni su odlučili da istog dana krste svog petomesečnog sina Aleksu i jednoipogodišnju ćerku Anu.

- Sve detalje glamuroznog slavlja Aleksandra i njen izabranik čuvaju u strogoj tajnosti. Oni su želeli da naprave veliko slavlje i okupe sve svoje prijatelje i rodbinu, ali čak ni njima nisu otkrili sve detalje proslave - kaže za "Blic" izvor blizak voditeljki, i dodaje da je Aleksandra sve isplanirala do detalja, jer je želela da i gosti i oni uživaju u slavlju koje već dugo planira.

Popularni par nije žalio para kada je u pitanju svadbeno veselje, pa će tako za slavlje odvojiti oko 50.000 evra, a sve prisutne goste će uveseljavati Saša Matić.

- Već mesecima Aleksandra i Saša planiraju kako će izgledati njihovo slavlje. Venčanje će se obaviti u crkvi u centru grada, a potom se sele u jedan od najluksuznijih beogradskih restorana. Dogovorili su se da na slavlju bude oko 150 gostiju, koje će uveseljavati Saša Matić, kog Aleksandra voli da sluša dok peva. Što se tiče venčanice, Aleksandra će nositi haljinu poznatog srpskog kreatora sa kojim već godinama sarađuje - otkriva izvor za "Alo".

Voditeljka i njen izabranik, beogradski advokat u vezi su od 2011. godine.

- Ne želim da pričam o tome, želim da to ostane moja privatna stvar jer se to tiče moje porodice - odgovorila  je Aleksandra, na pitanje kako će izgledati slavlje u septembru.

Aleksandri Jeftanović ovo će biti drugi brak. Prethodno je bila udata za rukometaša Ognjena Kajganića. Njih dvoje bili su u braku dve godine, a, iako se činilo da su srećni i zaljubljeni, došlo je do razlaza koji nikad nisu objasnili. I Ognjen je, u međuvremenu, pronašao pravu ljubav, pa sa odbojkašicom Ivanom Đerisilo ima dvogodišnjeg sina.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Mirko Tabašević