Brankica Sebastijanović obećava uzbudljivu i drugačiju Zone

Brankica Sebastijanović obećava uzbudljivu i drugačiju Zone

Autor: | 21/08/2016

0

U filmu "Vrati se, Zone" glavnu ulogu dobila je mlada glumica koja će naslediti Katarinu Radivojević, Zone iz čuvenog Šotrinog filma iz 2002. godine.

Zona Zamfirova, ćerka bogatog hadži-Zamfira, posle niza prepreka, udala se za kujundžiju Maneta i tako je ljubav pobedila klasne razlike. A šta je bilo posle u braku Zone i Maneta tema je filma "Vrati se, Zone", nastavka najgledanijeg domaćeg filma iz 2002. godine, koji je upravo počeo da se snima.

Glavnu ulogu sada zrele Zone u filmu koji režira Jug Radivojević igraće glumica Brankica Sebastijanović. Ona obećava uzbudljivu Zone, ali sasvim drugačiju od one iz prvog dela.

- Zone je u ovom filmu sazrela, muče je neka druga pitanja nego u prvom delu, ozbiljnija je i zrelija. Potrudiću se da se povežem s njom da bi gledaoci mogli zajedno s njom to da proživljavaju - kaže Brankica za "Blic" i dodaje da je obožavala film "Zona Zamfirova" Zdravka Šotre iz 2002. s Katarinom Radivojević u glavnoj ulozi.

- Kada se pojavio taj film, imala sam 12 godina, ali se sećam snažnog utiska koji je ostavio na mene. I sada, a i tada, kada bi me neko pitao da izdvojim neki film, ja bih uvek rekla - "Zona Zamfirova". Išla sam na premijeru sa roditeljima, kumom, bilo nas je puno, a i sala je bila prepuna i sećam se da smo svi izašli puni utisaka. Posle toga sam ga gledala ne znam koliko puta - priča Brankica i dodaje da ima neverovatnu tremu zbog eventualnog upoređivanja sa Katarinom Radivojević.

- Imam tremu zbog toga, ali pokušavam da je sakrijem. Mislim da imam i ogromnu odgovornost jer tumačim veoma važan lik iz srpske književnosti, možda čak i najvažniji. I strah me je od toga, ali mi je i velika čast - objašnjava Brankica, koja želi da ta uloga bude prekretnica u njenoj karijeri, ali ne zna da li će se to i desiti.

- Svako u svom glumačkom životu ima jednu takvu ulogu koja je presudna za njega. Čak ne mora da bude glavna. Volela bih da to u mom slučaju bude ova Zone, ali to ne mora da znači. Nikada se ne zna - otkriva svoje želje Brankica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti