Kejt Midlton je najbolje obučena žena na svetu, bar za Britance

Kejt Midlton je najbolje obučena žena na svetu, bar za Britance

Autor: | 19/08/2016

0

Lepotice poput Điđi Hadid ili Kendal Džener su modni uzor mnogim devojkama širom sveta, ali ipak nisu pretekle miljenicu Britanaca, princezu Kejt Midlton koja je još jednom osvojila laskavu titulu kao najbolje obučena žena.

Trebalo je da Britanci odaberu tri slavne osobe koje su ovog leta imale najbolje stajlinge i koje zbog toga prate na Instagramu, a njihova miljenica vojvotkinja od Kembridža ubedljivo je osvojila prvo mesto.

Na drugom je mestu glumica Sijena Miler koja je za mnoge jedna od najbolje obučenih glumica i ne čudi da je pretekla holivudsku divu Dženifer Aniston koja je prema anketi treća najbolje obučena dama.

Popularna Kendal Džener je na listi iza Dženifer Aniston, a zatim se ispitanicima najviše sviđa letnji stajling Điđi Hadid.

Modna dizajnerka Kirsten Emeri, koja je vodila anketu, kaže da se mišljenje o tome šta je lepo letnje oblačenje promenilo.

- Zanimljivo je da je sada za većinu dobar letnji stajling jednostavan, ali elegantan, a upravo tako uvek izgleda Kejt Midlton.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images
Tagovi: Kejt Midlton

Najnovije vesti