Sofija Riči, najomraženije dete poznatih na svetu

Sofija Riči, najomraženije dete poznatih na svetu

Autor: | 17/08/2016

0

Sedamnaestogodišnja lepotica, ćerka žive legende Lajonela Ričija, glavna je tema u američkim medijima ove sedmice. Razlog: njen ljubavni život.

Sofija nije učinila ništa loše - ona se zaljubila u Džastina Bibera, stupila s njim u vezu i ne krije koliko uživa u njegovom društvu. Međutim, milioni pubertetlijki se ne slažu s time da je ona "devojka na mestu", te je lepa Sofija vrlo brzo postala najomražena lepotica na planeti.

Najpre su Džastinovi "beliberi" izražavali negativne emocije prema Sofiji svaki put kada bi on objavio njenu fotografiju na Instagramu (vređali je kao najgoreg neprijatelja), a potom se zbog Sofije Džastin na ovoj društvenoj mreži posvađao sa svojom bivšom devojkom Selenom Gomez.

Nakon ove vatrene rasprave, Džastin Biber je odlučio da obriše svoj profil na Instagramu, što je razbesnelo njegove obožavateljke jer više ne mogu detaljno da prate njegov život, kretanja, promene frizure i sl.

Malo zbog toga što im je "ukrala" Džastina, malo zbog toga što je očigledno da nema nade da će se on pomiriti s miljenicom "beliberki" Selenom Gomez, malo zato što zbog nje Džastin više nije "onlajn", Biberovi fanovi su jednom složni: Sofija Riči je njihov neprijatelj.

Devojke je prosto uhode na Instagramu i pored svake fotografije pišu da je ružna, što je veoma loše za ugled jedne manekenke.

Ipak, ona ne mari za to i uživa u ljubavi s mladom zvezdom...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Sofia Richie

Najnovije vesti