Minja Miletić: Spremna sam da budem majka!

Minja Miletić: Spremna sam da budem majka!

Autor: | 15/08/2016

0

Televizijska novinarka i voditeljka Minja Miletić svakodnevno vodi emisiju Novi dan na televiziji N 1, a početkom jula otputovala je na odmor na Crnogorsko primorje gde uživa u društvu sestre Aleksandre i njene ćerkice Une.

Minja i njena porodica izabrali su Budvu kao svoje mesto za odmor, ali ona vrele dane ne provodi na plaži, već u hladu i svakodnevnim dugim šetnjama sa svojom sestričinom.

Una je divna, svaki dan mi ulepša i uživam što ovo leto mogu da provedem sa njom. Gledam da budem od pomoći sestri i da ne budem ona tetka koja će u potpunosti razmaziti dete, ali njoj je teško odoleti. Nema boljeg treninga za ulogu majke od vremena koje provodim sa sestričinom, tako da sam spremna, samo se nadam da će Una dobiti brata od tetke - odgovara Minja na pitanje da li je sestričina probudila u njoj majčinski instinkt.

Ipak, bila je znatno škrtija na rečima na pitanja o muškarcima, kao i o tome da li današnji momci uopšte umeju da se udvaraju i postoji li neki poseban koji je osvojio njeno srce.

Znamo koliko je važno iz sagovornika izvući jasan odgovor na postavljeno pitanje. Međutim, ja ću više biti kao naši političari i reći da onaj ko treba da zna odgovor na to pitanje, to zna i tu ću se zaustaviti - misteriozna je nekadašnja voditeljka ružičaste televizije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva hello
Tagovi: minja miletić

Najnovije vesti