Vredna trudnica: Ilda Šaulić preuređuje svoj budući dom

Vredna trudnica: Ilda Šaulić preuređuje svoj budući dom

Autor: | 13/08/2016

0

Dok estrada nagađa hoće li se pevačica narodne muzike Ilda Šaulić venčati sa svojim izabranikom Bojanom Vučkovićem pre nego na svet donese njihovu naslednicu u septembru, lepa kći folk legende Šabana Šaulića uopšte ne razmišlja o udaji, a kamoli o bilo kakvom svadbenom veselju.

Pevačici je u ovom trenutku najvažnije da porođaj prođe kako treba, kao i da se adaptira budući dom za nju, dete i bebinog oca.

Ona svakodnevno obilazi kuću na Bežanijskoj kosi, koja se nalazi tik do one u kojoj živi folk diva Lepa Brena, a koju je kupio uspešni preduzetnik za Ildu i njihovu ćerku.

Iako je u osmom mesecu trudnoće, Ildi ne pada teško da se aktivno bavi novim životnim prostorom. Bitno joj je da njena nova kuća bude uređena u skladu sa najnovijim svetskim trendovima dizajna enterijera i da svaki detalj u kući bude odrađen baš kako je zamislila. S obzirom na to da je kuća dotrajala i da je mnogo toga trebalo da se promeni i osveži, Ilda je angažovala veliki tim efikasnih radnika, koji će u najkraćem roku kuću opremiti svim neophodnim stvarima za svakodnevni život i ulickati je, da kada se porodi i tu dovede ćerku, sa njom uživa u svakom trenutku.

Trenutno sa mamom Gocom bira materijal koji treba ugraditi u kuću, počev od stolarije, sanitarija, parketa… Tek kada se ta ugradnja završi, odradi izolacija i još neki propratni detalji, onda će početi da bira nameštaj, a tada će se verovatno konsultovati sa nekim stručnjakom za uređenje prostora - kaže neimenovani izvor blizak pevačici, a piše alo.rs.

Inače, Ilda odlično podnosi trudnoću i jedva ček dan kada će postati mama. Svaki dan je na vezi sa svojim ginekologom, sa kojim se savetuje o svakoj sitnici i koji joj ne zabranjuje da bude aktivna i u poodmakloj trudnoći. Bojan joj takođe pruža podršku da se što više kreće i ima neku zanimaciju do porođaja.

Ildini roditelji, Šaban i Gordana Šaulić nedavno su pazarili i treću kuću u luksuznom beogradskom naselju Dedinje. Šaulići već imaju dve kuće, jednu na Vračaru i još jednu na Dedinju, a ova je najlepša i najveća i zauzima prostor od 600 kvadrata. Za kupovinu i renoviranje novog životnog prostora dali su čak milion evra. Svi radovi u kući su završeni i pitanje je trenutka kada će Šaban i Goca da se usele, a aktuelni dom ostave sinu Mihajlu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Miloš Nadaždin
Tagovi: ilda šaulić