Vil Smit počastio Kalvina Harisa komplimentom, ali i ljubavnim savetom

Vil Smit počastio Kalvina Harisa komplimentom, ali i ljubavnim savetom

Autor: | 12/08/2016

0

 

Vil Smit je nedavno s porodicom, suprugom Džejdom i sinom Džejdenom, proslavio 18. rođendan svog sina, a tom prilikom se našao u londonskom Finsbury Parku, na Wireless festivalu, na kom je nastupio i odnedavno slobodni Kalvin Haris, koji više nije u vezi s Tejlor Svift.

Glumac i pevač se na pozornici pojavio kao gost iznenađenja, a nakon Kalvinovog nastupa, Vil je 32-godišnjem di-džeju dao kompliment, ali i lubavni savet.

- Ovo je bilo odlično. Sad mi je jasno zašto svaka žena na planeti želi da bude gospođa Haris. Budi opušten i dostupan, dok ne počneš da osećaš da je sve kako bi trebalo da bude. Znaćeš tačno kada je to vreme došlo - rekao je Vil.

Iako Kalvin sasvim neće imati problema s osvajanjem devojaka, u čijem je društvu konstantno otkad je slobodan, izgleda da ne želi baš svaka devojka da bude gospođa Haris. Bar ne Tejlor Svift, koja ga je napustila nakon samo 15 meseci veze, zbog britanskog glumca Toma Hidlstona.

Od tada, Kalvin je uglavnom u studiju, na svirkama ili u noćnim klubovima, gde se provodi  s brojnim lepoticama, a prošlog vikenda, jedan poznati klub u Londonu napustio je u ranim jutarnjim satima s pevačicom Nikol Šerzinger, koja je na njegovu žalost, srećno zaljubljena.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images