Priča iz prve ruke: Biti princeza uopšte nije toliko zabavno

Priča iz prve ruke: Biti princeza uopšte nije toliko zabavno

Autor: | 12/08/2016

0


Princeza Judženi, kćerka princa Endrjua, vojvode od Jorka i Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka, i unuka kraljice Elizabete Druge, dala je intervju za magazin "Harper's Bazaar".

U tekstu ona, između ostalog, opisuje i kako izgleda njen radni dan jer Judženi, iako je princeza, ima pravi posao.

Dan joj počinje rano, ustaje u 6:45 da bi mogla da vežba pre odlaska u kancelariju. Ali, prvo pročita sve mejlove zbog čega joj majka prigovara. Od sedam do osam trči ili vežba u parku, a ako je ružno vreme odlazi u poznatu teretanu za žene, Grejs Belgravia, koju plaća oko 5.000 evra godišnje, a u koju dolazi i poznata manekenka i glumica Kara Delevinj.

Na povratku s vežbanja obavi šoping u obližnjem supermarketu, a zatim se sređuje za posao. Tek je nedavno počela da nosi visoke potpetice na posao, u galeriji "Hauser and Wirth", i kaže da se zbog toga oseća odraslo. Uglavnom nosi odeću dostupnih brendova.

Zbog žurbe se najčešće šminka u automobilu, a za posao nosi uglavnom samo maskaru i rumenilo.

Radno vreme joj počinje u 9 sati, a njeni zadaci su planiranja posebnih projekata i organizacije događaja kao i rad sa umetničkim delima.

Nakon posla je najčešće čekaju porodične obaveze ili humanitarni događaji, a prema njenim kraljevskim obavezama galerija ima puno razumevanja. Veoma je odana porodici i kaže da su joj oni najvažniji na svetu.

- Možda zvuči otrcano, ali zaista ne mogu bez njih. Posebno bez moje mame. Mislim da ne bih bila u stanju doneti tešku odluku bez nje. I sestre. Moja majka uvek kaže da smo mi jedine koje će uvek tačno znati šta nam se događa u životu. A i moj otac, on je stena. I ne bih mogla živeti bez svojih pasa - kaže Judženi.

Ponekad izlazi na večeru, a ponekad sama skuva sebi obrok i gleda televiziju kod kuće. Od serija najviše voli da prati serije "Okružen mrtvima" i "Outlander".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti