Naš proslavljeni glumac o neobičnom putovanju kroz Crnu Goru: Uživanje u raznovrsnim čarima Boke

Naš proslavljeni glumac o neobičnom putovanju kroz Crnu Goru: Uživanje u raznovrsnim čarima Boke

Autor: | 12/08/2016

0

Degustacija rakije, vina, maslinovog ulja, autentične domaće hrane, spoj tradicionalnog i urbanog života, samo je deo nezaboravnog putovanja u Boku, koji je prvak Pozorišta na Terazijama podelio na svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Dok traje pauza između dve sezone, prvak Pozorišta na Terazijama, Sloba Stefanović, iskoristio je slobodno vreme za kraći, specifičan odmor u Crnoj Gori. Obišao je sela u brdu Luštica, Tići i Klinci. U selu Tići u pododici Moric je video proces pravljenja maslinovog ulja na tradicionalan i na moderan način i probao rakiju maginju koju ovde proizvode. U selu Klinci nalazi se hotel koji čine 9 kamenih kuća moderno opremljenih koji svojim gostima nude raznovrstan ugođaj u prirodi. Sa druge strane Herceg Novog nalazi se selo Žlijebi, koje se sastoji od nekoliko starih kamenih kuća sa kamenim krovovima sa konobom i organskom baštom.

Odmor je obogatio i posetom manastiru Savina, kao i prelepoj Vinariji Savina u kojoj je, nakon obilaska vinograda, degustirao njihova vina.

Nakon ove avanture, nekoliko dana proveo je u Tivtu, gde se odmarao u ekskluzvnom nautičkom naselju Porto Montenegro, a obišao je i tivatsku stranu brda Luštice u kome je u toku izgradnja novog luksuznog stambeno-turističkog kompleksa, Luštice bay.

Naravno, prilikom posete Boki, neizostavna je bila i poseta Starom gradu u Kotoru, Perastu i Gospi od Škrpjela.

Ovo je ujedno bila i prilika da glumac poseti Centar za kulturu Tivat i upozna se sa programom festivala Mediteranske pozorišne svečanosti – Purgatorie.

Nakon odmora, Sloba Stefanović se vratio u Beograd i počinje sa pripremama za glavnu ulogu mjuzikla "Fantom iz opere" koju smatra najzahtevnijom u svojoj karijeri.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs privatna arhiva

Najnovije vesti