Modnim kritičarima se dopada, a šta vi kažete na fashion izdanje olimpijskog tima Srbije?

Modnim kritičarima se dopada, a šta vi kažete na fashion izdanje olimpijskog tima Srbije?

Autor: | 06/08/2016

0

Juče, 5. avgusta su otvorene Olimpijske igare u Riju, a sportisti iz više od 200 nacija prošetali su najveličanstvenijom "pistom". Iako sportski ovaj spektakularan događaj nije moga da ostane nezapažen i po fenomenalnim outfit-ima koje su poneli najbolje svetske atlete.

Modni kritičari nisu odoleli da odmah prokomentarišu ovaj događaj, ali na našu sreću Srbija se našla na listi najbolje obučenih olimpijskih timova. Uz timove Brazila, Francuske (koje je obukao Lacoste), Velike Britanije (koji su prošetali u brednovima Stella McCartney i Adidas), zatim Kube (koji su nosili dizajn modnog giganta Christian Louboutin), našla se i naša zemlja.

Naši sportisti predstavili su se u teget odelima i belim elegantnim košuljama, dok su dame imale priliku da prošetaju ženstvene i lepršave maxi suknje sa crveno, belim, plavim, sivim i crnim štraftama. Ovaj geometiski dezen, odlično se uklopio u jednobojan teget sako i belu majicu kao i u crvene espadrile (devojke) i teget mokasine (muškarci).

Nasmejana srpska reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić nosila je zastavu naše zemlje, a upravo ova crnokosa lepotica jedan je od glavnih tema nakon otvaranja letnjih OI.

Da li se i vama sviđa kako su naši sportisti izgledali?

Фотографија корисника Damir Drljača-Дамир Дрљача?? (@damir.d) дана 6. Авг 2016. у 12:53 PDT

Фотографија корисника Milica Dabovic (@milicamrvica) дана 5. Авг 2016. у 2:42 PDT

U nastavku pogledajte još neka fashion izdanja olimpijskih timova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Milica Dabovic