Majkl Felps o susretu sa Đokovićem: Osećam divljenje prema nekoliko sportista, a Novak je jedan od njih (foto)

Majkl Felps o susretu sa Đokovićem: Osećam divljenje prema nekoliko sportista, a Novak je jedan od njih (foto)

Autor: | 04/08/2016

0

Zanimljivosti iz olimpijskog sela - evo kako je prošlo upoznavanje najuspešnijeg plivača i najboljeg tenisera!

Amerikanac Majkl Felps, barjaktar svoje zemlje na otvaranju Igara, ugledao je u sredu Novaka Đokovića u olimpijskom selu i rešio da mu priđe, iako se lično ne poznaju. Naišavši na najboljeg tenisera sveta, osvajač rekordnih osam zlatnih medalja u Pekingu nije krio oduševljenje što je sreo velikog šampiona iz Srbije.

Idol mnogih javno je otkrio ko je njegov idol.

- Vraćao sam se sa jednog intervjua i on je prošao pored mene. Rekao sam sebi 'Hej, to je Đoković'. Obično se u takvim situacijama samo nasmešite jedan drugome, ali u trenutku sam rešio da mu se javim... Rekao sam mu 'hoću fotku` - rekao je slavni Amerikanac uz osmeh.

- Na kraju smo zastali i malo pričali o kalendaru takmičenja, njegovom i mom rasporedu... Slikali smo se, poželeli smo jedan drugom sreću i produžili kuda smo krenuli. Osećam divljenje prema nekoliko sportista, a Novak je jedan od njih - dodao je.

Upitan za utiske iz susreta koji mu je ulepšao dan, legendarni plivač nazvao je Novaka sasvim prizemnom osobom i otkrio da je sa njim veoma lako razgovarati.

- Za mene je sve to bilo veoma lepo. Gledao sam mnogo njegovih mečeva na televiziji i bilo je tu zaista epskih borbi. On je definitivno veoma talentovan sportista i neko sa kim je bilo jako zabavno pričati - podvukao je slavni Amerikanac.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP guliver/gettyimages/instagram/Michael Phelps

Pročitajte još