Ovo je priča o čuvenoj "osvetničkoj haljini" lejdi Dajane (foto)

Ovo je priča o čuvenoj "osvetničkoj haljini" lejdi Dajane (foto)

Autor: | 03/08/2016

0

Princeza Dajana bila i ostala ikona stila, a o njenom odabiru odeće za mnogobrojne zvanične prilike u kojima se vrlo umešno borila sa strogim protokolima i danas se pričaju priče.

Među najpoznatijim modnim izborima lejdi Di svakako je i takozvana "osvetnička haljina" koju je za princezu kreirala grčka dizajnerka Kristina Stambolijan.

Grčka dizajnerka Kristina Stambolijan ušla je istoriju 1994, nakon što je princeza Dajana ponela njenu haljinu. Ne bi to bilo ništa posebno ni drugačije da to nije bio dan kada je princ Čarls javno priznao da ju je varao i da održava vezu s Kamilom Parker Bouls.

Dajana i Čarls su u tom trenutku još bili u braku, iako su živeli odvojeno nekoliko godina. Lepa princeza istoga dana je trebalo da se pojavi na letnjoj zabavi Serpentinske galerije pri Kensingtonskoj palati u središnjem Londonu.

Iako je prvo planirala da nosi elegantan model s potpisom Valentina, u poslednjem momentu odlučila je da obuče crnu svilenu haljinu do iznad kolena, koja je istakla njenu figuru, a poseban naglasak stavila na vitke noge u crnim najlonkama i crnim štiklama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti