Ovako se Petar Strugar pripremao da postane "samuraj" (video)

Ovako se Petar Strugar pripremao da postane "samuraj" (video)

Autor: | 03/08/2016

0

Nakon što je oduševio obožavaoce,  a naročito obožavateljke kada je objavljeno da nije želeo dublera na snimanju filma "Jesen samuraja", Petar Strugar je obradovao svoje fanove kratkim videom na kome se vidi kako uvežbava akcione scene.

Osim nedvosmislenim nastojanjem da što bolje savlada borilačke veštine potrebne za ovu ulogu, Petar je obožavateljke obradovao i svojim mišićima koje je pokazao dok je vežbao sa bugarskim kaskaderom Kalojanom Vodeničarovim.

Film "Jesen samuraja" je romantična komedija sa elementima sportskog filma. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina.

Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.

Premijera filma zakazana je za 4. oktobar.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Boško Karanović
Tagovi: petar strugar

Najnovije vesti