Ceca o svom sinu: Veljko je dečko koji već treba da odgovara za svoje postupke

Ceca o svom sinu: Veljko je dečko koji već treba da odgovara za svoje postupke

Autor: | 01/08/2016

0

Svetlana Ceca Ražnatović je okviru svoje turneje na kojoj promoviše album "Autorgram" posetila i Makedoniju.

Pevačica se uspešno izborila sa virusom koji napada glasne žice tako da je publika mogla da uživa u Cecinom glasu.

U Strumici je pevala pred više od pet hiljada fanova koji su znali svaku novu pesmu balkanske zvezde.

Makedonci su imali prilike da čuju i pesme "Nevinost" i "Jadna ti je moja moć", koje zbog bolesti nije mogla da otpeva u Budvi.

- Fenomenalno su odreagovali i na "Didule", na "Trepni" i na "Jadna ti je moja moć", bila je sjajna atmosfera - rekla je Ceca za “Premijeru”

Kako se o balkanskoj zvezdi dosta piše, Ceca je komentarisala neke od navoda.

- Sve okrećem na šalu sada i postaje smešno to što se piše. Ali neke stvari nisu smešne, vrlo su ozbiljne i nisu za novine. Pojedine stvari su za institucije kao što je policija, kao što je sud, a ne za žutu štampu - rekla je Ceca.

Jedan od natpisa u medijima bio je i taj da je Ceca morala da urgira kako bi njen sin Veljko ušao u Crnu Goru i bio na njenom nastupu.

Molila sam Mila Đukanovića – molim te Milo, pusti Veljka. Čitam natpise pa sam probala da naučim tekst napamet i da odglumim kako je to bilo. Napisali su takvu budalaštinu i glupost, da nemam reči. Prvenstveno, moj sin nije imao nikakvu zabranu. To je laž samo da bi se popunile novine po svaku cenu. Niti sam koga zvala, ni molila ikog niti imam nameru. Prošle godine jeste izbio neki kuršlus. Klinci ko klinci posvađali su se i on je ispraćen u Srbiju, ali ne sa zabranom, ne sa nekim težim posledicama vezano za to. Sve ostalo je čista glupost. I da jeste tako, on je dečko koji već treba da odgovara za svoje postupke. Nikada ne bih urgirala za njega za tako nešto - iskrena je bila Ceca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Miloš Nadaždin

Pročitajte još