Kako je Arnold postao Terminator

Kako je Arnold postao Terminator

Autor: | 30/07/2016

0


Nakon izuzetno uspešne sportske, glumačke i političke karijere, Arnold Švarceneger se pred publiku vraća kao producent igrane serije Pump za američki Si-Bi-Es.

Popularni Terminator uložiće novac u seriju koja govori o njegovim ranim danima života, kada mu je bodi-bilding bio glavna preokupacija.

Osam jednočasovnih epizoda posvećeno je ljudima koji su uz njega bili pioniri bodi-bildinga, sportske discipline za koju su mnogi govorili da je “šou nakaza”.

Očito je da početak sedamdesetih godina prošlog veka nije bio naklonjen momcima i damama koji su želeli da definiciju telesnih mišića dovedu do savršenstva.

Ideja za seriju nastala je iz dokumentarca Pumping Iron (1975), a u njoj ćemo videti i kako su ti, tada neobični sportisti živeli. Sa Si-Bi-Esa obećavaju da ovo neće biti klasična priča o bodi-bildingu, već da ćemo ući u njihove živote, saznati kako su se provodili, čega odricali i kako se borili za svoje mesto pod suncem.

- Prvi sastanak sa ekipom mi je ulio poverenje da će Pump biti potpuni hit - rekao je Arnold Švarceneger.

- Sedamdesete su bile šarenolike godine, u kojima smo se definisali i mi kao sportisti, ali i čitava država. Radujem se što ću to preneti i u domove naših gledalaca, uz fantastične likove i višeslojnu priču ove serije.

Uspeh zavisi i od kreativnog tima koji Arnold tek treba da izabere, ali kako je poslednjih godina sport postao izuzetno važan, a svet poludeo za “krosfit” načinom vežbanja, u uspeh ne bi trebalo sumnjati.

Pored vesti o tome da je Terminator producent serije, sve ostalo zasad se drži u tajnosti, a to znači i imena glumaca koji su uzeti u obzir za glavne role.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash

Najnovije vesti