Da li je konturisanje otišlo predaleko? (video)

Da li je konturisanje otišlo predaleko? (video)

Autor: | 27/07/2016

0

Kad smo tek naučili tajne konturisanja i kako s malo extra bronzera možemo da istaknemo jagodice na licu, celi postupak se činio poprilično bezazlenim. Ali s godinama je sve to evoluiralo u jako detaljan (i jako komplikovan) proces koji zahteva YouTube tutoriale, poprilično nijansi prajmera i potrebu za profesionalnim make-up priborom i poprilično slobodnog vremena.

I kao da sve to nije dovoljno, konturisanje se još jednom podiglo na potpuno nov nivo zbog koje ćete preispitati svoju make-up rutinu.

Na Instagramu je objavljen video s već predivnim modelom kojoj je celo lice konturisano, ali tu postupak ne staje. Konturisanje prelazi ne ostatak tela pa tako pratimo različite nijanse pudera, bronzera, prajmera (čega sve ne) od vrata do pupka, čak i ramena.

Ne možemo da prestanemo da gledamo, a dođe nam i da zaplačemo.

Ne samo da se čini suludo komplikovano, već i nepraktično. Mi se jedva prisilimo da ustanemo iz kreveta i stavimo malo pudera na lice i maskaru na trepavice, a zamislite da morate da radite ovo sa celim telom? Iako je igranje sa šminkom stvarno zabavno, menjanje celog izgleda stvarno ne doprinosi tzv. girl power energiji.

I nismo jedini koji tako razmišljaju. Šminkerka Majli Sajrus, Pati Dubrof, i Bijonsin, Ser Džon, saglasni su da je konturisanje otišlo predaleko. Šta vi mislite?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/thinkstock
Tagovi: lepota lepta šminka