Leonardo Dikaprio i supermodeli spasavaju planetu (video)

Leonardo Dikaprio i supermodeli spasavaju planetu (video)

Autor: | 22/07/2016

0

Povodom svoje humanitarne žurke za spas planete, Leonardo Dikaprio doveo je u San Trope grupu slavnih supermodela, koje trenutno uživaju na luksuznoj jahti.

Holivudski glumac poznat je po svojoj borbi za zaštitu životne sredine, ali i po svojoj ljubavi prema dugonogim lepoticama.

Ducen Kros

Na humanitarnoj gala večeri koju je pre dva dana organizovao u luksuznom letovalištu, okupio je sam krem svetskog džet-seta, koji su donirali milione za njegovu fondaciju.

Džoan Smols

Najviše pažnje privukle su manekenke Lili Donaldson, Konstans Jablonsi, Džoan Smols, Ducen Kros, Alesandra Ambrosio i Toni Garn, koja se nekada i zabavljala sa Dikaprijom.

Pored seksi manekenki, gosti na Leovoj žurki bili su i pojedini „loši momci Holivuda“. Među njima bio je glumac Tobi Megvajer, Leov blizak prijatelj, koji je uništio glumačku karijeru i reputaciju zbog kockarskih navika, kao i glumac Džona Hil, koji je sa Dikaprijom glumio u Vuku sa Vol Strita, i kojeg prati reputacija homofoba jer je jednom prilikom izvređao fotografa.

Bono Voks sa suprugom

Tu je i milioner Metju Frojd (52) koji je viđen na Leovoj jahti, što je bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti otkako je otkriveno da je njegov otac, pokojni voditelj Klement, bio pedofil koji je seksualno zlostavljao tinejdžerke.

Iako stalno ističe da se zalaže za ekološku održivost i borbu protiv klimatskih promena, glumcu mnogi zameraju da svojim postupcima samo šteti životnoj sredini.

Maraja Keri

Na primer, pitaju se zašto je svoj eko samit morao da održi u Francuskoj, skoro 10000 udaljenoj od Los Anđelesa, gde živi većina njegovih gostiju, poput čuvenog holivudskog producenta Harvija Vajnstina, režisera Martina Skorsezea i glumca Arnolda Švarcenegera.

Šervin Šerivar i Lapo Elken

Da ne spominjemo podatak da je za samo pet meseci ove godine Leo prešao preko 150 hiljada kilometara avionom u 18 odvojenih putovanja, čime je procenjeno da je emotivano 450 tona ugljen-dioksida.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty