Momački život Baneta Jankovića je gotov: Ženim se i jedva čekam da postanem tata!

Momački život Baneta Jankovića je gotov: Ženim se i jedva čekam da postanem tata!

Autor: | 21/07/2016

0

Poznati maneken Bane Janković ovih dana ima nekoliko povoda za slavlje. Bane je nedavno saznao da je njegova devojka Mirjana u drugom stanju i oboje su presrećni zbog te vesti.

Budući roditelji su odmah zakazali svadbu, koja će biti 22. oktobra u jednom poznatom beogradskom restoranu, kako "Alo!" saznaje.

- Kada mu je Mirjana saopštila da je trudna, Bane je skako od sreće. Njih dvoje se baš vole i svakako su planirali porodicu. Uveliko razmišljaju o svim detaljima venčanja, kao i o dolasku bebe. Prvo odlaze na odmor u Crnu Goru, gde će uživati sunčajući se i kupajući se, a nakon toga ih čekaju obaveze oko pripremanja venčanja. Njima ništa od toga ne pada teško i baš su srećni - rekao je izvor blizak manekenu.


Kako bi proverili ove informacije, pozvali su Jankovića, koji je sve potvrdio.

- Veoma smo srećni i Mirjana i ja, jer je ovo nešto što smo planirali. Zakazali smo svadbu za oktobar i baš smo uzbuđeni. Jedva čekam da uđem u ulogu oca, a i Mirjana da postane mama. Sada smo na odmoru u Crnoj Gori, a nakon toga ćemo se baviti pripremama za venčanje - izjavio je Bane za „Alo!”

??

A photo posted by Branislav Jankovic Licno ??? (@banejankovic01) on Jun 8, 2016 at 8:14am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram
Tagovi: bane jankovic