Vesna Trivalić i Tihomir Stanić se pridružili "Samurajima" (video)

Vesna Trivalić i Tihomir Stanić se pridružili "Samurajima" (video)

Autor: | 20/07/2016

0

Naši proslavljeni glumci Vesna Trivalić i Tihomir Stanić pridružili glumačkoj ekipi filma "Jesen samuraja".

Juče je u Beogradu nastavljeno snimanje ove romantične komedije u režiji Danila Bećkovića, a novinari su imali priliku da posete set i razgovaraju sa prisutnim glumcima.

Pored Vesne Trivalić, koja godinama nije snimala u Srbiji, i Tihomira Stanića, koji je igrao i u filmu “Mali Budo”, juče je snimajući dan imao i glavni glumac u filmu “Jesen Samuraja”, Petar Strugar.


Vesna Trivalić tumači ulogu majke, a Tihomir Stanić je očuh glavnog lika Vladice, koga tumači Petar Strugar.

Film je inače romantična komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih osećanja. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.

Premijera filma nas očekuje 4. oktobra ove godinei to u u velikoj dvorani Sava Centra u 20:30h i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 21:30.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nataša Ilić