Tajna predbračnog ugovora Ane i Bastijana

Tajna predbračnog ugovora Ane i Bastijana

Autor: | 16/07/2016

0

Nekoliko dana pre venčanja Ana i Švajni potpisali su predbračni ugovor po kojem je svako zadržao sve što je do tada zaradio u karijeri!

Na taj način Ivanovićeva je zaštitila desetine miliona evra u slučaju razvoda!

Naravno, obezbedio se i Bastijan, ali je nemački fudbaler veliki deo zarade u karijeri uložio u nekretnine, pa tako trenutno Srpkinja ima deblji saldo u banci.

- Sve je do tančina razrađeno na više od deset strana ugovora! Svaki evro koji je neko od njih zaradio u karijeri je osiguran. Nema bojazni da će neko nekome uzeti veliki novac ako dođe do razvoda. Ana ima doživotni ugovor sa „Adidasom“, po kojem će zaraditi više od sto miliona evra, što je takođe obezbedila predbračnim ugovorom. S druge strane, Švajni ima ugovor sa istom kompanijom, ali na daleko manji iznos i na oročen rok trajanja - navodi sagovornik blizak slavnom paru za Kurir i dodaje da u ugovoru postoji i stavka o prevari, po kojoj će okrivljeni oštećenoj strani isplatiti određenu sumu novca, ali se taj iznos drži u tajnosti.

Belo zlato
BURME OD 100.000 EVRA

Ana i Švajni su burme razmenili tek na crkvenom venčanju. Kako smo saznali, u pitanju je prstenje od belog zlata i dijamanata sa ugraviranim datumom venčanja i imenima mladenaca. Burme su ručno izrađene u jednoj od najpoznatijih italijanskih juvelirnica, a kako se moglo čuti, koštale su blizu 100.000 evra.

U dosadašnjem toku karijere Ivanovićeva je zaradila blizu 100 miliona evra! Od toga je na teniskim turnirima prihodovala tek petinu te sume, piše Kurir.

Švajnštajger je više novca dobio od fudbala nego od sponzora. Nemac je tako u Bajernu zarađivao pet miliona evra po sezoni, dok je u Mančester junajtedu dobio duplo više novca. Bastijan je tokom karijere dosta para uložio u nekretnine, pa poseduje velelepnu kuću u Minhenu, u Mančesteru, ali i dosta stanova u Nemačkoj, piše Kurir.

Ana se pak nije toliko trošila, pa je kupila „samo“ kuću na Majorki i stan na Novom Beogradu. Sve Bastijanove nekretnine i dalje su samo njegova imovina, a sve što od 12. jula zarade, prema ugovoru, ide u zajedničku kasu i, ako se razvedu, deli se napola.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash