Stigao spot za himnu Olimpijskih igara u Riju (video)

Stigao spot za himnu Olimpijskih igara u Riju (video)

Autor: | 16/07/2016

0

U inspirativnom spotu za himnu Olimpijskih igara Rise Keti Peri odaje počast trkačima, gimnastičarima, plivačima, fudbalskim zvezdama i mnogim drugim sportistima koji će dati sve od sebe na Olimpijskim igrama u Riju.

Trogodišnju pauzu u objavljivanju novih pesama Keti Peri prekinula je spotom za numeru Rise. Himnu Olimpijskih igara u Riju Keti potpisuje zajedno sa Maksom Martinom, Savanom Kotečom i Alijem Pajamijem, a prvenstveno je namenjena stanici En-Bi-Si za praćenje ovog velikog sportskog nadmetanja.

U spotu koji je režirao Džozef Li pevačica se ne pojavljuje, ali su tu brojne zvezde sporta - Jamajkanac Jusein Bolt, na primer.

- Ovo je pesma koja se u meni krčkala godinama i sada je konačno uspela da izađe na površinu. Bila sam inspirisana da je sada završim, ne da je čuvam za sledeći album, jer sada je više nego ikada pre, potrebno da se svet ujedini - navela je Keti u izjavi.

- Znam da zajedno možemo da se uzdignemo iznad straha, u našoj zemlji i širom sveta. Ne mogu da zamislim bolji primer od olimpijskih takmičara, jer zajedno u Riju pokazuju svoju snagu i neustrašivost, da bi nas podsetili da svi možemo da se udružimo i budemo najbolji što možemo. Nadam se da ova pesma može da inspiriše da se ujedinimo i zajedno ustanemo -  istakla je slavna Amerikanka.

Ova pesma će biti svirana i 5. avgusta, na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2016. godine.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP instagram/KattyPerry

Najnovije vesti