Aleksandra Prijović u šoku: Da sam poslušala Filipa sad bismo bili mrtvi!

Aleksandra Prijović u šoku: Da sam poslušala Filipa sad bismo bili mrtvi!

Autor: | 15/07/2016

0

Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojonović za dlaku su izbegli teroristički napad u Nici u kom je ubijeno preko 80 ljudi, a više od 100 ranjeno!

Oni su desetak dana bili na odmoru u Monte Karlu, a Filip je juče insistirao da pre povratka u Srbiju svrate u Nicu kako bi večerali u njegovom omiljenom restoranu na šetalištu.


- Još uvek smo u šoku zbog svega. Da sam poslušala Filipa i da smo sinoć otišli da večeramo na šetalištu u Nici, pošto se njemu jela njegova omiljena pica, pobili bi nas sigurno! Ne mogu da dođem sebi uopšte! Sva sreća pa sam ja htela da krenemo ranije za Srbiju jer imam mnogo poslovnih obaveza koje me čekaju. Filip inače svake godine po završetku odmora poslednje veče provede upravo u Nici, pa je želeo da i sada bude tako! Nešto mi je govorilo da ne treba da idemo tamo i Bogu hvala što sam ga odgovorila od toga - rekla je Prijovićeva za STAR.

Ona je još uvek uznemirena zbog svega i dodaje:

- Bili smo dva puta u Nici tokom odmora, a to šetalište je neizbežno za turiste jer je zaista prelepo. Pretužna sam zbog tog događaja i strašno je da se čovek više nigde ne može osećati sigurno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović/instagram

Pročitajte još