Sijena Miler zablistala u svilenkastoj midi haljini

Sijena Miler zablistala u svilenkastoj midi haljini

Autor: | 08/07/2016

0

Sijena Miler, poznata po istančanom modnom stilu i ukusu, bila je jedna od zvanica Serpentine Gallery Summer Party, i svojim prisustvom uveličala je ovu zabavu na kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti, poput Kejt Mos, Naomi Kampbel, Džordži Mej Džeger...

I pored ovih lepotica, kako su ocenili mnogi modni stručnjaci, stilisti i fanovi, Sijena je uspela da u potpunosti zablista na ovom događaju, pa je nezvanično u medijima dobila titulu najbolje obučene dame.

Pored savršeno negovanog izgleda, u tome joj je u velikoj meri pomogla elegantna bela midi haljina jednostavnog kroja koji je pratio njenu liniju i naglasio svu ženstvenost ove glumice.

Svilenkasta i nežna, ova haljina se savršeno uklopila sa color block sandalama, u kombinaciji bele, crne i metalik sive boje. Da bi celoj kombinaciji dala dozu šika, Sijena je uz ovaj elegantan autfit ponela veoma interesantnu clutch torbicu sa blago svetlucavim prišivenim detaljima.

Kosa je, kao i uvek, bila veoma prirodna i pomalo nehajno puštena, pa se odlično uklopila uz prirodan mejkap koji je na najbolji način istakao njenu prirodnu lepotu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: sijena miler

Pročitajte još