Potrebno je:
300 gr. blitve
začin, lovorov list
2 šargarepe
1 zelena paprika
1 glavica crnog luka
1 kašila brašna
ulje
300 - 350 gr mesa (može malo i suvog)
300 gr krompira
peršunov list
Priprema>
Na ulju propržiti sitno seckan luk, papriku i šargarepu, pa kad malo omekne dodati začin, alevu papriku i lorbrer, zatim dodati iseckan krompir, naliti vodom da ogrezne.
Kuvati oko 20 min. pa ubaciti isečenu blitvu. i dodati još vode. Pustiti da se kuva dok ne omekne meso. Razmutiti u malo vode brašno pa dodat radi gustine. Na kraju seckan celerov list. kuvati još 2 -3 mi. i isključiti. Prtijatno iz bakina kuhinje
Pročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte višeBogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)