Ljubav je čudo: Prvo pisala peticju protiv muža, a zatim se udala

Ljubav je čudo: Prvo pisala peticju protiv muža, a zatim se udala

Autor: | 07/07/2016

0

Tanja Rađenović, voditeljka Nacionalnog dnevnika na televiziji "Pink", otkrila je interesantan detalj iz svog privatnog života.

Tanja godinama živi u skladnom braku sa suprugom Petrom, sa kojim ima dve ćerke Teu (13) i Anđelu (11).

Zanimljivo je da je njihova ljubavna veza počela na neobičan način.

- Petra sam dugo poznavala pre nego što smo počeli da se zabavljamo. On je tada radio u klubovima, a ja sam se zabavljala sa jednim veoma popularnim momkom i živeli smo u mom stanu u Strahinjića Bana. Nismo želeli puno da štrčimo niti da se slikamo, a buku nikako nismo voleli. Zato, kada sam čula da se otvara kafić u našoj zgradi, poludela sam! Odmah sam počela da skupljam potpise po zgradi, nadajući se da ćemo peticijom uspeti da sprečimo otvaranje - priseća se kroz smeh Tanja.
Petar-i-Tanja-Radjenovic
- Međutim, neke starije gospođe nisu želele da potpišu. Kasnije sam saznala da su ih podmitili. I zove mene tako jedan dan drug sa željom da na našoj televiziji pogleda stakleni pod koji je Pink u to vreme imao prvi. Kaže mi: Otvaram jedan kafić, pa hoću da vidim kako to izgleda. Pozvala sam ga na televiziju, a sa njim je došao i Petar. Na dan otvaranja kafića dobila sam pozivnicu da se spustim u kafić u zgradi.

- Kada sam sišla i videla druga i Petra kao vlasnike, poludela sam. Nisam mogla da verujem. Ubrzo sam, igrom slučaja, raskinula vezu i po čitav dan sam provodila kod njih u kafiću. Družili smo se, smejali, uživali. I eto, već 15 godina smo zajedno. Da su one starije žene potpisale peticiju, ko zna sa kim bih ja danas bila - kaže voditeljka za pulsonline.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti