Da li je Miloš Biković pronašao novu ljubav? (foto)

Da li je Miloš Biković pronašao novu ljubav? (foto)

Autor: | 06/07/2016

0

Poznati srpski glumac Miloš Biković važi za velikog zavodnika i ženskog pola, a njegova popularnost se velikom brzinom širi i van granica regiona.

Naime, perspektivni glumac već izvesno vreme boravi u Rusiji gde je angažovan na mnogobrojnim snimanjima, a za veoma kratko vreme osvojio je tamošnju publiku, ali i koleginice.

Bikovićeva koleginica Dijana Požarskaja pohvalila se fotografijama sa snimanja gde pozira sa srpskim glumcem, koji joj se, po svemu sudeći, veoma dopao.

Lepa brineta nije popularna na Instagramu kao njen kolega, a uzme li se u obzir da je objavila čak dve fotografije sa Bikovićem od ukupno šest, koliko ih ima na svom nalogu, može se zaključiti da joj njegovo društvo i te kako prija.

? Даша и Павел:)) #отель #сериал #стс

A photo posted by Diana Pozharskaya (@dianapozharskaya) on Jul 5, 2016 at 4:30am PDT


Dijana je juče objavila njihovu zajedničku fotografiju, a nije mogla da dočeka da sa svojim Instagram pratiocima podeli zanimljive trenutke sa Bikovićem, pa je dan kasnije objavila zajednički selfi koji je na svoj nalog postavio i sam glumac.

Repost @dianapozharskaya Flowers sugar and smile #отель #стс #съемки

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Jul 6, 2016 at 8:58am PDT


Da li se među glumcima desila prava filmska ljubav kakva se viđa samo na bioskopskim platnima, znaju samo oni. Ipak, jedno je sigurno – postoje mnoge slučajnosti koje ukazuju na to da među kolegama vladaju velike simpatije, piše Pink.rs

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Janko Petković
Tagovi: miloš biković

Najnovije vesti