Supruga Zlatana Ibrahimovića ne želi venčanje i prezire šoping

Supruga Zlatana Ibrahimovića ne želi venčanje i prezire šoping

Autor: | 01/07/2016

0

Nakon što je potvrđeno da će Zlatan Ibrahimović sledeće sezone igrati u engleskoj Premijer ligi, britanski tabloidi spremaju se za dolazak i njegove izabranice, jedne od najatraktivnijih žena fudbalera, Helene Seger.

Šveđanka Helena Seger i Zlatan Ibrahimović upoznali su se pre više od 10 godina na jednoj zabavi, ona je tad imala 32 , a sportista 21 godinu.

Pored 11 godina razlike, deli ih i 30 cetimetara u visini. U vezi su dobili dvojicu sinova, Maksimilijana i Vinseta, a za sad ne planiraju brak jer bi zvanična potvrda njihove veze za Helenu bila "gubitak samostalnosti".

Atraktivna plavuša sa kojom je fudbaler proveo više od jedne decenije po zanimanju je diplomirani ekonomista, a kao marketing menadžer radi za "Swatch" i "FlyME".

Izričita je u tome da novac nije bio razlog njene veze sa Ibrahimovićem jer kako je rekla u jednom intervjuu, sve što ima, sama je zaradila.

Veza Helene i Ibrahima privlači veliku pažnju javnosti, a kad kraj sebe imate pravu fudbalsku zvezdu, problemi su očekivani.
Pre četiri godine pojedini mediji su pisali da su Helena i Zlatan pred razvodom. Povod su bili njegovi odmori sa kolegama. Svi su se pitali gde je u svemu tome njegova partnerka.

Ipak, par je opstao i odoleo svim iskušenjima. Totalno drugačija ljubavna priča, zar ne?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti