Stiže srpski "Pravi detektiv" sa Katarinom Radivojević

Stiže srpski "Pravi detektiv" sa Katarinom Radivojević

Autor: | 29/06/2016

0

Letnja je sezona i umesto da pauzira sa stvaranjem novih projekata, kao većina TV stanica, RTS radi punom parom.

Nedavno je započeto snimanje serije Predraga Antonijevića, "Ubice mog oca", koja će imati 10 epizoda, a planirano je da emitovanje počne krajem oktobra.

Glavni protagonisti su Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nina Janković i Katarina Radivojević.

Radnja serije dešava se u savremenom Beogradu.

Aleksandar Jakovljević (Kostić) mladi je, ali iskusni inspektor, koji dobija prvi veliki slučaj - rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.

Dok se istraga razvija u nekoliko pravaca, Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene (Jankovićeva), u koju je iskreno zaljubljen, i svoje devojke, javnog tužioca Marije (Radivojevićeva).

Tokom razvoja situacije u seriji, Jakovljević će otkriti da je smrt njegovog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i na čudan način povezana sa smrću nevine devojke.

U borbi za istinu, rizikovaće i sopstveni život.


Šefa policije Marjanovića tumači Stanić, koji ističe da je to jedna od onih uloga koju glumac može samo da poželi.

- Odlično su napisani likovi, ima šta da se igra. Prilično je sve tajanstveno, a role su vrlo složene. Mislim da su se svi glumci obradovali svojoj ulozi i zaista verujem da će ovo biti jedna od onih serija na RTS na koje ćemo svi biti ponosni - rekao je Tihomir.

Atraktivnoj Katarini Radivojević u "Ubicama mog oca" poverena je uloga javne tužiteljke Marije, koja je u vezi sa glavnim likom Aleksandrom.

- Sviđa mi se projekat, zato što nije uobičajen za naše uslove. Podseća me na američku seriju "Pravi detektiv", što mi ga čini zanimljivijim - kaže Radivojevićeva. - Tumačim moćnu i istovremeno ranjivu ženu sa tajnom, što mi se veoma dopada. Serija je neizvesna do samog kraja i govori o našoj svakodnevici, a tiče se zakona i kriminala. Danas smo "došli" do mog konačnog izgleda - biće nežniji, ozbiljniji, ne suviše provokativan, a opet intrigantan.

U ostalim ulogama videćemo Nebojšu Glogovca, Elizabetu Đorevsku, Dragana Mićanovića, Natašu Ninković, Peđu Bjelca, Jelisavetu Orašanin, Slavka Štimca, Mirjanu Karanović, Aleksandra Đuricu...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!