Ališa Kiz se drži odluke da neće nositi šminku i izgleda sjajno

Ališa Kiz se drži odluke da neće nositi šminku i izgleda sjajno

Autor: | 27/06/2016

0

Ališa Kiz nedavno je donela odluku koja nije baš uobičajena za svet šoubiznisa.

Pevačica koja ima 35 godina objavila je da je odlučila da prestane da nosi šminku jer ne želi da biti rob slike "idealne žene" koju nam nameću društvo i mediji.

- Radila sam na sebi, a ne na onome što ljudi misle da je savršeno. Osećam se snažno i bolje nego ikad! - napisala je na Tviteru.

Ališa je napisala i pismo za feministički časopis "Lenny" u kom je objasnila da je joj je dosta da je ovaj "osuđujući svet" sudi prema izgledu, a prvi put se u javnosti, bez šminke se pojavila na finalu Lige šampiona.

Nakon tog nastupa, pevačica je dobila mnogobrojne pohvale na društvenim mrežama i nastavila svoju misiju kojom želi da pokaže da samopouzdanje ne leži u našminkanom licu, i da i žena bez maskare može da biti snažna, seksi i lepa.

S licem bez trunke šminke Ališa se pojavila se i na dodeli nagrada BET u Los Anđelesu, gde je zablistala uz supruga Svica Bica.

Popularna pevačica za ovu je priliku obukla široki crni kombinezon s dubokim dekolteom, a upotpunila ga je srebrnim sandalama s kaišićima, srebrnim turbanom i glomaznim naušnicama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: ališa kiz

Pročitajte još

Najnovije vesti