Budite lepe i vitke na plaži kao Džesika Alba

Budite lepe i vitke na plaži kao Džesika Alba

Autor: | 24/06/2016

0
BEVERLY HILLS, CA - JUNE 12: Actress Jessica Alba arrives at Children Mending Hearts and Vintage Grocers Presents the 8th Annual "Empathy Rocks" on June 12, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Ari Perilstein/Getty Images for Children Mending Hearts)

Holivudska lepotica Džesika Alba biće lice na naslovnici julskog izdanja magazina InStyle, koji je posvećen moru, uživanju na plaži i modi na letovanju.

Upravo je Džesika na svom Instagram profilu podelila sa obožavaocima fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu bele boje sa potpisom slavnog Šanela.

Ovaj model jednodelnog kupaćeg kostima oduševio je sve dame, jer ima efekt steznika!

On sužava damu u predelu struka, što je idealno za pripadnice lepšeg pola koje možda imaju višak na stomaku. S tim u vezi, ako niste stigli da na vreme "sredite" svoju figuru za more i muči vas "šlauf" oko struka, pokušajte da pronađete model kupaćeg kostima sličan ovome kojeg nosi Džesika, a koji će savršeno da zamaskira kritičan predeo. Pritom, samo jedna bratela stvara iluziju asimetrije, tako da ćete i na ovaj način da skrenete pažnju sa viška.

Mada, moramo da priznamo da taj model prelepoj Džesiki uz njenu tamnu put i vitku figuru i nije neophodan, s obzirom da glumici pristaje svaki kupaći kostim, prenosi stil.kurir.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/getty

Najnovije vesti