Ivana Jordan: Razvod posle pet godina braka

Ivana Jordan: Razvod posle pet godina braka

Autor: | 21/06/2016

0


Posle pet godina braka pevačica Ivana Jordan razišla se od svog doskorašnjeg životnog partnera Dušana Antonijevića, sa kojim ima troipogodišnjeg sina Vuka.

Odluku da nastave život odvojeno doskorašnji supružnici doneli su zajednički, tako da se šarmantna plavuša pre nekoliko meseci preselila sa sinom u novi stan.

Ivana se potrudila da informaciju o rastanku sa suprugom što duže drži u tajnosti kako bi, bar u prvom periodu, izbegla pitanja o novom životnom poglavlju koji je usledio posle rastanka sa direktorom jedne uspešne kompanije, pa tako ni sada nije bila raspoložena da govori na tu temu.

- Još nije vreme da dajem izjave o razvodu - rekla je Ivana u kratom telefonskom razgovoru.

Izvori bliski paru tvrde da je do kraha bračne zajednice između Ivane i Dušana došlo zbog različitih karaktera, što je prouzrokovalo česte nesuglasice. Kada su shvatili da su problemi u njihovom odnosu nepremostivi, odlučili su da je najbolje da nastave da kroz život koračaju odvojeno. Oboje su se potrudili da njihov troipogodišnji sin ne oseti razvod roditelja, pa se zajednički staraju o njemu.

Iako Vuk živi sa poznatom pevačicom, mnogo vremena provodi i sa ocem. Ponosni roditelji ostali su u dobrim odnosima i često zajedno posećuju priredbe svog mališana u vrtiću.

Pevačica zavidnog vokala još od tinejdžerskih dana družila se sa doskorašnjim suprugom, a posle bračnog iskustva shvatili su da ipak najbolje funkcionišu kao prijatelji.

Oboma je najvažnija sreća njihovog sina, koji je bio jedan od razloga zbog čega su se razdvojili, jer nisu želeli da im dete odrasta u atmosferi stalnih neslaganja.

S obzirom na to da su se razišli bez teških reči, Ivana i Dušan još nisu podneli zahtev za razvod braka, ali su oboje sigurni da se neće pomiriti.

Razlog zbog koga još nisu zvanično stavili tačku na brak je što nisu formalisti, ali svakako planiraju da se uskoro sporazumno raziđu i pred sudom. Pevačica je hrabro zakoračila u novi životni period, spremna na sve izazove koje život nosi, kako na privatnom tako i na profesionalnom planu.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Arhiva Hello!
Tagovi: ivana jordan