Sandra Meljničenko plaća 10.000 evra mesečno da ćerka nauči srpski

Sandra Meljničenko plaća 10.000 evra mesečno da ćerka nauči srpski

Autor: | 17/06/2016

0

sandra-meljnicenko-660x990
Sandra Meljničenko (39), koja od udaje za milijardera Andreja Meljničenka (45) živi u Rusiji, želi da njihova ćerka četvorogodišnja Tara nauči srpski jezik.

Kako Kurir saznaje, bivša modelsica mesečno izdvaja 10.000 evra da njena naslednica usavrši njen maternji jezik. Ali to nije sve. Ćerka najbogatije Srpkinje u vrtiću uči i ruski, ali francuski jezik.

- Sandri i Andreju je ćerka donela najveću sreću u životu i oni čine sve da je od malih nogu usmere na pravi put. Tarino obrazovanje im je na prvom mestu i zato ne štede novac na njeno školovanje. Oni su devojčicu nedavno upisali u jednu od najprestižnijih dečjih obrazovnih ustanova u Moskvi, u kojoj, pored maternjeg, roditelji imaju mogućnost da odaberu još minimum dva jezik koje će njihovo dete tokom školovanja usavršiti. Sandra je odlučila da pored ruskog to budu srpski i francuski, dok će engleski početi da pohađa tek sledeće godine - priča sagovornik.

On objašnjava zbog čega se Meljničenkova odlučila da Tara od najranijeg detinjstva nauči njen maternji jezik.

- Iako svoju naslednicu još uvek nije dovela u Srbiju, Sandra želi da Taru upozna s jezikom i kulturom svoje rodne zemlje. Njih dve često razgovaraju na srpskom jeziku i devojčici se maternji jezik njene majke mnogo sviđa, posebno zato što je sličan ruskom. Štaviše, obožava pesmice i priče koje joj Sandra čita pred spavanje. Iako ima samo četiri godine, devojčici odlično ide učenje jezika i zato bivša modelsica želi da ćerku već sledeće godine upiše i na engleski - završava  izvor.

Podsećanja radi, Sandra i njen suprug odlučili su da fotografije svoje jedinice ne prezentuju javnosti jer ne žele da se njen lik eksploatiše u medijima sve dok naslednica bogate imperije ne napuni pet godina.

Sandra inače uživa u majčinstvu i obavezama oko deteta i zato bi volela da se ponovo ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. Ona je maksimalno posvećena svojoj ćerki, od koje se ne odvaja ni na tren. Čak i kad ima poslovne obaveze, ona svuda vodi svoju Taru.

Sandra Meljničenko krajem maja proslavila je ćerki Tari četvrti rođendan. Ona je sa suprugom priredila žurku u jednom dečjem klubu kojoj su prisustvovali njihovi prijatelji, poslovni saradnici sa svojom decom, kao i Tarini drugari iz vrtića.

Za njih je bio napravljen poseban deo u kom su se igrali i uživali. Tom prilikom je i Sandrina majka Vanja Nikolić otputovala u Moskvu da bi bila sa unukom. Ona je i dalje u Rusiji i ne odvaja se od devojčice.

Komentari (0)

Loading
helomagazin.rs Svet and style

Najnovije vesti