Kežmanu bivša zabranila da dovede devojku?!

Kežmanu bivša zabranila da dovede devojku?!

Autor: | 17/06/2016

0

kezman - instagram

Mateja Kežman je u svom restoranu organizovao proslavu trećeg rođendana najmlađeg sina Filimona, koga je dobio u vanbračnoj zajednici s Marijom Perković.

Iako se proslavljeni fudbaler već godinu i po dana ne odvaja od nove devojke Tare Šumonje, nije smeo da je pozove na proslavu.

- Kada su se dogovarali u vezi sa proslavom rođendana, Marija nijednog trenutka nije rekla Mateji da pozove Taru, kao ni bivšu suprugu Emiliju, iako je on sve organizovao u svom lokalu na Adi Ciganliji. Mada je nakon raskida ostala u korektnim odnosima s Kežmanom, najviše zbog sina Filimona, ne bi joj bilo svejedno da je došla Tara. Srećom, Kežmanova devojka je razumna i nije mu pravila skandal što je nije poveo na rođendan. Njih dve su se čak upoznale zimus na Kopaoniku, ali Mariji bi jednostavno smetalo da Tara prisustvuje dečjoj proslavi, a Kežman ju je potpuno razumeo - priča Kurirov izvor.

Nekadašnji napadač Partizana na rođendan je poveo i decu iz braka s Emilijom - Lazara, Aleksandru i Jakova, koji obožavaju Filimona.

Za Emiliju se podrazumeva da nije prisustvovala tom porodičnom skupu jer s Kežmanom već neko vreme nije u kontaktu, čak ni zbog dece.

Ona očigledno uživa u svojoj novoj vezi, koja je na korak do braka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Sinko
Tagovi: Mateja Kežman

Najnovije vesti