Osvojite dva Eucerin proizvoda i 2x2 karte za predstavu “Kafa i cigarete“ u Ateljeu 212

Osvojite dva Eucerin proizvoda i 2x2 karte za predstavu “Kafa i cigarete“ u Ateljeu 212

Autor: | 16/06/2016

0

Zaštita od znojenja i neprijatnih mirisa, bez iritacija!

Specijalna ponuda: Eucerin® dezodoransi i antiperspiranti u pakovanjima 1+1 gratis

Leti se više znojimo, ali leti je i naša koža podložnija iritacijama i sklonija burnim reakcijama, posebno nakon brijanja. Kako istovremeno rešiti ova dva problema, s obzirom da efikasni preparati za zaštitu od znojenja najčešće iritiraju kožu? Izborom dezodoransa ili antiperspiranta koje koža klinički i dermatološki dokazano dobro podnosi, a njihova formulacija garantuje efikasnost. Ali, čak i ako pripadate grupi odličnih poznavaoca "lekcija o lepoti" veoma je verovatno da problem izbora tu još nije rešen. Pred pitanjem: dezodorans ili antiperspirant?, predaju se često i vrhunski znalci. Zašto izabrati jedan, a ne drugi? Kome odgovara dezodorans i zašto? Kome je neophodan antiperspirant, i opet, zašto? Sledite naš mali vodič i nećete pogrešiti.

Jako znojenje & intezivna aktivnost

Antiperspiranti:

Efikasno kontrolišu kako znojenje tako i neprijatan miris znoja na duže vreme. U zavisnosti od formulacije antiperspiranata postoje različiti nivoi zaštite koju pružaju.

Sadrže soli aluminijuma kao aktivne supstance. One deluju tako što delimično i na određeno vreme zapuše izvodni kanal znojne žlezde i time smanjuju količinu izlučenog znoja.

Mogu i ne moraju sadržati parfeme. Postoje efikasni antiperspirantni preparati koji ne sadrže parfem.

Umereno znojenje & osetljiva koža

Dezodoransi:

Umanjuju neprijatan miris na određeno vreme, ali ne smanjuju količinu znoja.

Dezodoransi se uglavnom bore protiv mikroorganizama koji razgrađuju znoj i tako sprečavaju razvoj neprijatnog mirisa. Tačnije, ubijaju bakterije iz spoljašnje sredine pre nego što one uspeju da razlože znoj izlučen u pazuhu, te čine pazuh sredinom nepovoljnom za razvoj bakterija i na taj način sprečavaju pojavu neprijatnog mirisa.

Miris je skoro uvek prisutan u dezodoransima. Ipak oni mogu ali ne moraju sadržati parfeme, sastojke vezane za parfeme kao što su esencijalna ulja i biološki aditivi, boje i konzervansi. Uobičajeno sadrže posebno prečišćen alkohol koji deluje antibakterijski i obezbeđuje efekat hlađenja na koži, ali postoje i dezodoransi bez alkohola za one kojima smeta isušivanje kože pazuha posle dugotrajnije primene.

Već sam naslov predstave KAFA I CIGARETE – POZDRAV IZ BEOGRADA jasno nagovaštava da je reč o svojevrsnom autorskom odjeku kultnog filma Coffee and Cigarettes, Džima Džarmuša.

Inspirisana motivima filma, autorka Mia Knežević napisala je omnibus dramu sastavljenu od sedam priča u kojima različite generacije likova (profesor i student, starija i mađa sestra, drug i drugarica, čovek i njegova ljubavnica, bivši par iz gimnazije), kroz temu cigareta i kafe pričaju svoje životne, ljudske priče ispunjene problemima i strahovima savremenog čoveka.

Dramska priča i predstava, svojim smeštanjem na pozornicu ne želi da preimenuje priču filma, naprotiv – koristeći samo izvorni dramaturški model, želi da sa publikom podeli sasvim lične teme, prepoznate u savremenom trenutku. I sve strepnje i sve nade koje iz tih tema proizilaze. Susreti – slučajni ili priželjkivani; odlasci – željeni ili iznuđeni; neizvesnost svakog trenutka ka kome žurimo, neminovnost svakog trenutka koji nas očekuje... jednom rečju sam život, neizmerno bogat, satkan od nebrojeno mnogo slojeva i značenja,tuga i radosti, susreta i rastanaka – uz kafu i cigarete, možda se može makar malo bolje razumeti.

U predstavi igraju: Igraju: Milica Mihajlović, Nebojša Ilić, Tihomir Stanić, Dara Džokić, Milica Trifunović, Marko Grabež i Svetozar Cvetković. Autor scenografije je Miljena Vučković, a kostima Dragica Laušević.

Premijera je 29. septembra na sceni "Mira Trailović".

Ukoliko želite da osvojite Eucerin antiperspirant ili dezodorans i karte za predstavu, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP promo

Najnovije vesti